καλής ποιότητας Μηχανή λέιζερ Galvo για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μηχανή λέιζερ Galvo για τις πωλήσεις
μέσω της πολύ καλής επικοινωνίας όλα τα προβλήματα που λύθηκαν, ικανοποίησαν με την αγορά μου.

—— ANDY

Το άτομο είναι καλό. Η υποδοχή είναι επαγγελματική. Η κατάρτιση επίδειξης είναι επίσης πολύ μεγάλη. Επιθυμήστε πιό on-line να εκπαιδεύσει μετά από να πάρει τη μηχανή.

—— Alfonso

Καλή επιχείρηση με τη συμπαθητική υπηρεσία και υψηλός - ποιότητα και υψηλή φήμη. Ένας από τον αξιόπιστο προμηθευτή μας, αγαθά είναι παραδοθείσα έγκαιρη και συμπαθητική συσκευασία.

—— Scot

Είμαι Online Chat Now

Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd

1 2 3 4
Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : ΛΈΙΖΕΡ JHX
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~500
Ιδρύθηκε Έτος : 2010
Εξαγωγή pc : 60% - 70%

    Η φωτοηλεκτρική Co. Jinhaoxing Wuhan, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην ενσωματωμένες έρευνα και την ανάπτυξη της οπτικοηλεκτρονικής.

 

    Το λέιζερ Jinhaoxing Wuhan εμμένει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της προώθησης του μετασχηματισμού των παραδοσιακών βιομηχανιών και της ανάπτυξης των αναδυόμενων βιομηχανιών και της επιτάχυνσης της διαδικασίας της εκβιομηχάνισης στην Κίνα». Έχει συλλέξει μια ομάδα ανώτερων ταλέντων στην οπτική, τους μηχανικούς, την ηλεκτρονική και τον υπολογιστή, τεχνολογία λέιζερ και ο αριθμητικός έλεγχος, η αποδοτική ολοκλήρωση των μηχανημάτων, τα υλικά, οι υπολογιστές και άλλες πειθαρχίες έχουν κάνει την επιχείρηση έναν βιομηχανικό ηγέτη στην έρευνα και την ανάπτυξη των οπτικοηλεκτρονικών προϊόντων. Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων λέιζερ: τέμνουσα μηχανή λέιζερ, λέιζερ που χαρακτηρίζει τη μηχανή, μηχανή χάραξης λέιζερ, τέμνουσα μηχανή λέιζερ και ούτω καθεξής.

 

    Αυτοί οι διαφορετικοί τύποι και οι διαφορετικοί τύποι εξοπλισμών λέιζερ έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στον τομέα επεξεργασίας, να φέρουν λέιζερ των οφελών ευκολία και στους πελάτες, και εκτιμούνται ιδιαίτερα από τους πελάτες. Η επιχείρηση Jinhao κληρονομεί την έννοια υπηρεσιών «του πάθους, της ακεραιότητας, της ταχύτητας και της αποδοτικότητας», επιμένει στη δημιουργία του «τρεις-εγκάρδιου» μηχανισμού στόχων υπηρεσιών, και καθιερώνει ένα υγιές σύστημα εξυπηρέτησης πελατών για να εξασφαλίσει ότι η επιχείρηση μπορεί να παρέχει στους πελάτες ολικές pre-sales και τις πωλήσεις. Εξουδετερώστε την υπηρεσία μεταπωλήσεων, και λύστε αποτελεσματικά τις ανησυχίες των πελατών! Πραγματικά αφήστε τους πελάτες να αγοράσουν με αυτοπεποίθηση, να εργαστούν με τη ψυχική ηρεμία, και να κάνουν τα χρήματα.

    Το λέιζερ ένα έως οκτώ που οι τέμνουσες μηχανές βελτιώνουν το τοποθετώντας δύο-σημείο καμερών ικανότητας επεξεργασίας που τοποθετεί άκρη-βρίσκοντας τον προσδιορισμό θέσης υπονομεύει την ολόκληρη εμπορικών σημάτων βιομηχανία κεντητικής εκτύπωσης τυποποιημένη η κοπή και η μηχανή σχεδίων φέρνει την επαναστατική διαφήμιση σε όλη τη βιομηχανία!

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan JinHaoXing Photoelectric Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Lucus

Τηλ.:: 86-13338037776

Φαξ: 86-27-83991110

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)